01 May, 2011

Dewan Pemuda PAS Sabah Prihatin

Share
Sumber: http://abutaqiyuddin.blogspot.com/

Sempena Muktamar Pemuda kali ke-24 DPPNS Melalui Lajnah Kebajikan dan Perihatin Masyarakatnya telah membuat pungutan derma perihatin bagi meringankan sedikit bebanan yang ditanggung oleh petugas sepenuh masanya di pejabat DPPNS. Kutipan diumumkan oleh pemangku pengerusi tetapnya. Satu musibbah telah menimpa saudara Qairul Zaman yang kehilngan motosikalnya yang baru 3 hari dibeli dengan harga RM2000. Motosikal inilah yang menjadi pengangkutannya bagi berulang alik ke pejabat DPPNS di kingfisher.


Lajnah Kebajikan dan Perihatin Masyarakat mengucapkan berbanyak terima kasih kepda semua muktamirin yang bermurah hati memberikan sedikit derma mereka bagi sama-sama meringankan bebanan saudara kita tersebut. Jumlah derma yang telah berjaya dipungut ialah sebanyak RM360. Derma telah disampaikan sendiri oleh Ketua DPPNS Saudara Lahirul Latigu dalam Muktamar tersebut. Semoga apa yang telah didermakan dengan penuh ikhlas akan menambahkan lagi kekuatan ukhwah kita dalam jemaah ini dan akan dikira sebagai pahala yang cukup besar di sisi Allah. InsyaAllah.


"DPPNS, Melangkah Memimpin Perubahan"

Komen Via Facebook

0 ulasan:

Post a Comment

Hak Cipta & Penafian

SBS MEDIA (Sahabat Blog Sabah) - 2011 Digalakkan untuk sebarang sebaran. Sebarang bentuk salinan kandungan daripada laman ini mestilah disertakan link Sahabat Blog Sabah bagi memudahkan proses rujukan. Kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang disertakan daripada pengunjung dan menjadi tanggungjawab pengunjung sepenuhnya. Sekian.