30 December, 2010

Futsal persahabatan antara DPP Sepangar dan Belia Ble'rong

Share
Sumber: http://passepanggar.blogspot.com/

26hb Dis: Bertempat di Gelanggang Futsal Tuaran, baru-baru ini telah diadakan perlawanan bola sepak persahabatan antara DPP Sepangar dengan pasukan futsal belia Ble'rong Karambunai. Perlawanan persahabatan ini merupakan retetan daripada aktiviti kemasyarakatan yang telah diadakan di kampung berkenaan baru-baru ini.

Seramai lebih 20 belia Ble'rong telah menyahut cabaran untuk beraksi di gelanggang futsal. Program yang pertama kali diadakan ini adalah bertujuan merapatkan ukhwah antara pemuda PAS kawasan dengan golongan belia di kawasan Sepangar.

Perlawanan antara DPP (merah) dan Ble'rong (kuning)

Pasukan Ble'rong menguasai perlawanan namun keputusan perlawanan 2-2

Semangat kesukanan dan persahahabatan yang ditunjukkan pada perlawanan tersebut telah membuktikan bahawa keakraban serta setiakawan merupakan asas kepada kerjasama berpasukan. Saifuddin Samsuddin dalam ucapan beliau berkata kerjasama antara DPP Sepangar dan belia tempatan ini merupakan satu usaha yang amat terpuji bagi mengeratkan ukhwah, malah perlawanan persahabatan seperti ini akan sentiasa di adakan pada masa-masa akan datang.

Ucapan ringkas dari wakil DPP Sepangar

Penyampaian hamper kepada pasukan belia Ble'rong

Bergambar beramai-ramai sebelum bersurai

Komen Via Facebook

0 ulasan:

Post a Comment

Hak Cipta & Penafian

SBS MEDIA (Sahabat Blog Sabah) - 2011 Digalakkan untuk sebarang sebaran. Sebarang bentuk salinan kandungan daripada laman ini mestilah disertakan link Sahabat Blog Sabah bagi memudahkan proses rujukan. Kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang disertakan daripada pengunjung dan menjadi tanggungjawab pengunjung sepenuhnya. Sekian.