08 April, 2011

Sahabat Blogger Sabah akan membantu 'Blogger Misi ke Sarawak'

Share

sumber: http://islamreturn.blogspot.com

Sejak bermulanya pengistiharaan pembubaran DUN Sarawak, aku sudah memikirkan apakah kaedah atau cara untuk mewujudkan pasukan blogger dari Sabah turun ke Sarawak bagi membantu jentera disana. Selain dari itu, ianya juga sebagai persiapan menghadapi PRU-13. Maka Sahabat Blogger Sabah telah mengambil keputusan untuk menghantar 4 orang blogger bagi mewakili blogger Pakatan di Sabah untuk membantu teman-teman 'Blogger: Misi ke Sarawak' yang diketuai oleh Wak Al-Banjari.

Blogger yang dimaksudkan ialah:

- islamreturn
- hanua
- monazmuslim
- setanggi syurga

Sehubungan dengan itu, semalam aku telah menghubungi wak al-banjari untuk menentukan tarikh pertemuan sebagai langkah pertama menyusun strategi bersama. InsyaAllah, semoga semuanya berjalan dengan baik dan kita dapat memastikan segala isu tempatan dapat didedahkan kepada rakyat umum. Segala perkembangan terkini berkaitan pilihanraya sarawak boleh terus ke laman rasmi 'Sahabat Blogger Sabah'

www.sahabatblogsabah.blogspot.com

'Melangkah Menuju CitaNya'

Komen Via Facebook

0 ulasan:

Post a Comment

Hak Cipta & Penafian

SBS MEDIA (Sahabat Blog Sabah) - 2011 Digalakkan untuk sebarang sebaran. Sebarang bentuk salinan kandungan daripada laman ini mestilah disertakan link Sahabat Blog Sabah bagi memudahkan proses rujukan. Kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang disertakan daripada pengunjung dan menjadi tanggungjawab pengunjung sepenuhnya. Sekian.