25 April, 2011

Hari Keluarga PASTI 2011 (1)

Share

sumber: http://albelurani.blogspot.com

Bismillah...


Hari ini 24 April 2011 telah diadakan Hari Keluarga Pasti 2011 yang melibatkan PASTI seluruh kawasan Putatan. Majlis ini berlangsung di Tg. Aru Beach bersebelahan dengan Restoran Rohayu dan bertujuan untuk mengeratkan silaturrahim di kalangan warga PASTI seluruh Putatan bersama dengan ahli keluarga masing - masing.

Berbagai aktiviti telah dijalankan antaranya :

1. Mewarna untuk kanak - kanak
2. Masakan tersedap
3. Pecah belon
4. Cabutan bertuah
5. Bola sepak pantai 7 sebelah
6. Kanak - kanak berhias

Majlis diatur sederhana tetapi cukup meriah. Jika sebelum ini kehadiran saya dalam majlis - majlis berkaitan PASTI hanya sebagai menyumbangkan tenaga untuk sedikit amanah yang diberikan tetapi kali ini kehadiran saya disebabkan anak sulung saya merupakan pelajar PASTI bermula tahun ini dan yang telah menjadi kanak - kanak PASTI.

Tahniah kepada seluruh ahli jawatankuasa di atas usaha ini semoga Allah memberikan kebaikan kepada antum sekalian.Komen Via Facebook

0 ulasan:

Post a Comment

Hak Cipta & Penafian

SBS MEDIA (Sahabat Blog Sabah) - 2011 Digalakkan untuk sebarang sebaran. Sebarang bentuk salinan kandungan daripada laman ini mestilah disertakan link Sahabat Blog Sabah bagi memudahkan proses rujukan. Kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang disertakan daripada pengunjung dan menjadi tanggungjawab pengunjung sepenuhnya. Sekian.