15 April, 2011

N40 Sadong Jaya: Koordinasi Sahabat Blogger Sabah membantu jentera media

Share
Bagi memastikan maklumat terus dari lokasi pilihanraya di Sarawak khususnya DUN Sadong Jaya yang diberikan tanggugjawab kepada PAS Sabah dan PAS Selangor, maka kami (SBS) terpanggil bagi menunaikan tanggungjawab tersebut.

Sebelum itu, kita sedia maklum bahawa BN sememangnya mengawal penuh media utama negara dengan menyerang tanpa memberi peluang kepada PR mempromosikan calon mereka. Situasi ini, memerlukan media alternatif yang membantu jentera penerangan pilihanraya PR khususnya PAS didalam menyampaikan maklumat serta aktiviti calon di setiap DUN yang ditandingi.

SBS dengan kekuatan 3 blogger tegar akan terus menyampaikan berita dari semasa dari semasa dari N40 Dun Sadong Jaya. Dengan kehadiran seorang lagi blogger semalam, dan dibantu oleh sokongan koordinasi dengan 4 admin yang kini berada di Sabah, aku yakin kekuatan media alternatif PAS kini mampu digerakan dengan semaksimum yang mungkin. InsyaAllah, Sadong Jaya akan mencipta sejarahnya yang tersendiri pada pilihanraya kali ini.

Belakang tabir..

Ketua UMUM media SBS

monazmuslim (ini orang jangan buat main-main..)

Ketua koordinasi Sahabat Blogger Sabah

islamreturn (sapa pulak mamat nih..?)

Ketua spirutual Sahabat Blogger Sabah

Hanua (under cover la pulak..)

AJK (admin) media SBS
(membantu penyelarasan sebaran media)

-Min Azmin-
-Ikhwan Nain-
-Tokei Ikan Betakwa-
-Qz Ziyang-
-Nisa Kliem-


'Kamik Mau Ubah'

Komen Via Facebook

0 ulasan:

Post a Comment

Hak Cipta & Penafian

SBS MEDIA (Sahabat Blog Sabah) - 2011 Digalakkan untuk sebarang sebaran. Sebarang bentuk salinan kandungan daripada laman ini mestilah disertakan link Sahabat Blog Sabah bagi memudahkan proses rujukan. Kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang disertakan daripada pengunjung dan menjadi tanggungjawab pengunjung sepenuhnya. Sekian.